West Logistics Wegtransport

Dagelijks rijden meer dan 100.000 vrachtauto’s af en aan om Nederland te bevoorraden. Transport is de bloedsomloop van onze samenleving.

Zonder transport staat alles stil! Nederlandse transportondernemers en logistieke dienstverleners vervoeren jaarlijks zo’n 540 miljoen ton goederen over de weg. En die hoeveelheid neemt alleen maar toe. Het is dan ook belangrijk om de juiste partner voor uw logistieke vraagstukken te kiezen.

Of wij uw nationale of internationale transporten organiseren, West Logistics zorgt ervoor dat uw zendingen op een voordelige, snelle en accurate wijze hun eindbestemming bereiken.

Uiteraard staat er continu een team van professionals klaar die de transport sector kennen én begrijpen. De basis van deze kennis is gestoeld op een ruim 40 jaar lange ervaring in de logistieke sector.

Bij elk produkt hoort een passende transportvorm.
Samen met u zullen wij ervoor zorgen dat de juiste vorm gekozen wordt.
Van pakketjes tot ladingen van 1000 m3, vrijwel alles wat u te vervoeren heeft kunt u West Logistics toevertrouwen.  Hierdoor blijft de kwaliteit van uw produkt tot en met de aflevering bij uw klanten gehandhaafd. Onze wegvervoerafdeling verzorgt binnen Nederland en Europa alle vormen van transport over de weg. Eenvoudiger en efficiënter kan het niet.