West Logistics is het logistieke verlengstuk van uw organisatie.

Onze naam zegt het al.
Wij zijn uw partner voor al uw logistieke vraagstukken. West Logistics is geen doorsnee dienstverlener. Om het eens onbescheiden uit te drukken, wij willen ons van de concurrentie onderscheiden met een dienstverlening die ver boven het gemiddelde ligt.

West Logistics is een innovatief en creatief bedrijf op het gebied van logistiek en transport. Gevoed door ruim 40 jaar kennis, visie en praktijkervaring lopen wij voorop bij ontwikkelingen in de markt. West Logistics, een sterke partner, gefocust op klantspecifieke toepassingen. Produkten die alle aandacht nodig hebben zijn bij West Logistics in goede handen. Niet voor niets hebben wij de gebundelde expertise te bieden van luchtvracht, wegvervoer en zeevracht.

Op grond van onze jarenlange ervaring zijn we in staat binnen de kortste tijd te reageren en de totale verantwoording op ons te nemen.

West Logistics heeft een compleet concept ontwikkeld dat invulling geeft aan alle logistieke wensen gericht op onze klanten die kwaliteit willen combineren met efficiency en continuïteit. De activiteiten van West Logistics strekken zich verder uit dan uitsluitend tot transport, dit is alleen maar een schakel om de gehele logistieke cirkel rond te maken.

West Logistics staat voor “Aandacht, Snelheid en Persoonlijke betrokkenheid”.  Door de platte organisatiestructuur zijn de interne lijnen kort en direct. Bij ons is iedere klant een belangrijke klant en geen nummer.
Wij staan altijd voor u klaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag voor de volle 100 %. U kunt het zo gek niet bedenken of West Logistics heeft of “maakt” de oplossing voor uw logistieke vraagstuk. Kortom, West Logistics is het logistieke verlengstuk van uw organisatie.