West Logistics Luchtvracht

‘As soon as possible’ een sample , monster of pakketje nodig?
West logistics regelt het luchttransport voor u Wereldwijd.
Via een deur-tot-deurservice zorgen we er bovendien voor dat uw luchtvracht vliegensvlug op zijn eindbestemming geraakt tegen een zo laag mogelijk tarief.

Prijs drukken met groupage.
Internationaal luchtvervoer is niet goedkoop.
Via groepage brengt West logistics op één vlucht verschillende zendingen samen, en drukt het zo de kosten voor u.
Door consolidatie komen de verschillende partijen op één masterluchtvrachtbrief terecht. Zo deelt u de lokale luchtvrachtkosten met de andere leveranciers.

De luchtvrachtdiensten van West logistics reiken verder dan import en export van uw vracht. Wij stippelen een route voor u uit met oog voor uw deadlines én uw budget. Zo krijgt u de perfecte balans tussen snelheid van levering en kostprijs van uw vrachtvervoer .West Logistics biedt u de beste luchtvrachtservice tegen concurrerende tarieven in combinatie met een betrouwbare service. Elke zending wordt, in overleg met onze relaties, geleverd op de snelst mogelijke en meest economische manier.

De vluchtinformatie beheren wij voor u, tevens wordt u per E-mail of fax voorzien van de post-flight informatie. Uiteraard zijn wij voor de aan- en afvoer van luchtvrachtzendingen van en naar de luchthaven ook uw partner.